bots not switching bac to reg. class after sniper map

Post any bugs you may find here.
Post Reply
User avatar
[FL]Blindman
Server Pro
Posts: 864
Joined: Thu Jun 02, 2005 3:07 pm
Location: Champlain Valley

bots not switching bac to reg. class after sniper map

Post by [FL]Blindman » Tue Apr 12, 2011 12:11 pm

Just for hahas,I ran a sniper map with sniperwar on, when the map changed even though sniperwar was off, both sides had all soldiers save one cvops, this may be ob-related, not sure atm.
Image
Image

Shownie
Server n00b
Posts: 45
Joined: Sun Mar 27, 2011 10:23 am

Re: bots not switching bac to reg. class after sniper map

Post by Shownie » Tue Apr 12, 2011 5:53 pm

Are you sure they died when you changed back to normal?

Try to gib all after you changed, can't remember if it is done automatic :?

User avatar
[FL]Blindman
Server Pro
Posts: 864
Joined: Thu Jun 02, 2005 3:07 pm
Location: Champlain Valley

Re: bots not switching bac to reg. class after sniper map

Post by [FL]Blindman » Tue Apr 12, 2011 6:30 pm

wouldnt have posted if I hadnt tried all that, basically ended up restarting the server. It MAY have something to do with the classmanager script in ob, havent tweaked it yet.
Image
Image

BubbaG1
Panzer n00b
Posts: 61
Joined: Tue Jan 13, 2009 2:49 pm
Location: Kansas
Contact:

Re: bots not switching bac to reg. class after sniper map

Post by BubbaG1 » Tue Apr 12, 2011 8:58 pm


Shownie
Server n00b
Posts: 45
Joined: Sun Mar 27, 2011 10:23 am

Re: bots not switching bac to reg. class after sniper map

Post by Shownie » Wed Apr 13, 2011 9:36 am

[FL]Blindman wrote:wouldnt have posted if I hadnt tried all that, basically ended up restarting the server. It MAY have something to do with the classmanager script in ob, havent tweaked it yet.
If you say it MAY have something to do with the classmanager script, you could look at that first, instead of acting cocky for those trying to help :!:

Post Reply