Installing Omni-bot with Jaymod

Any questions regarding getting Jaymod running.
User avatar
[FL]Blindman
Server Pro
Posts: 864
Joined: Thu Jun 02, 2005 3:07 pm
Location: Champlain Valley

Post by [FL]Blindman » Fri Aug 24, 2007 12:52 am

?
dont really know what youre asking there.
Image
Image

MeatHead
General
Posts: 524
Joined: Thu Feb 02, 2006 12:34 am

Re: Omni-bot??

Post by MeatHead » Fri Aug 24, 2007 1:51 pm

Xav wrote:Can you tell me what Omni-bot for? :)
It is a Bot (a robot of sorts) that is programed to work with Jaymod, etpro and other games. It is used to attract peeps to your server so you can build up a clanbase or at least get some traffic coming to your server. :roll:
Image

66.55.154.141

User avatar
jaybird
Jaymod Developer
Posts: 2733
Joined: Thu Feb 24, 2005 12:27 pm
Location: San Antonio, TX
Contact:

Post by jaybird » Fri Aug 24, 2007 2:22 pm

etpro does not have omnibot support.

flcrazz
Server n00b
Posts: 8
Joined: Thu Oct 22, 2009 7:18 am

Re: Installing Omni-bot with Jaymod

Post by flcrazz » Thu Oct 22, 2009 3:29 pm

Hi there,

I tried what u wrote on first page but it doesnt work.
The rcon bots help list didnt showed up, nothing happends
i got jaymod 2.1.7

thx for response
Razz

MickyP
Server n00b
Posts: 40
Joined: Thu Jul 13, 2006 10:23 am

Re: Installing Omni-bot with Jaymod

Post by MickyP » Thu Oct 22, 2009 5:25 pm

flcrazz wrote:Hi there,

I tried what u wrote on first page but it doesnt work.
The rcon bots help list didnt showed up, nothing happends
i got jaymod 2.1.7

thx for response
Razz
The instructions on the 1st page are over 4 years old and are out of date, a bit like jaymod, 18 months behind at the time of typing.

Jaymod 2.1.7 only works with Omnibot 0.66 and not the latest version (0.71) that its tells to to download on the 1st page

The most upto date instructions are on the omnibot website

See the Getting started section on this page

flcrazz
Server n00b
Posts: 8
Joined: Thu Oct 22, 2009 7:18 am

Re: Installing Omni-bot with Jaymod

Post by flcrazz » Fri Oct 23, 2009 5:30 am

Yes i saw that, but its instructions for hostplay

cant see where it is for a server :?:
sry but it must be easy if u know how :D

flcrazz
Server n00b
Posts: 8
Joined: Thu Oct 22, 2009 7:18 am

Re: Installing Omni-bot with Jaymod

Post by flcrazz » Fri Oct 23, 2009 7:46 am

i posted this on their forum

Hi there,

im trying now 2 months to get bots on my server but it wont work, plz help me

im renting a jaymod 2.1.7 server, i downloaded the 0.66 version, installed it like it says, but it for hostgame, i cant find it how to put it on a rented server?
OS = ET 2.60 linux-i386
thx for ur response:D

User avatar
[FL]Blindman
Server Pro
Posts: 864
Joined: Thu Jun 02, 2005 3:07 pm
Location: Champlain Valley

Re: Installing Omni-bot with Jaymod

Post by [FL]Blindman » Fri Oct 23, 2009 10:47 am

Might help if you said what sort of server it is.
Image
Image

flcrazz
Server n00b
Posts: 8
Joined: Thu Oct 22, 2009 7:18 am

Re: Installing Omni-bot with Jaymod

Post by flcrazz » Fri Oct 23, 2009 11:45 am

Hm i allready posted that above, its all i know?

OS = ET 2.60 linux-i386 rented server with jaymod 2.1.7 wolvenstein enemy territory 16 slot
ip= 84.243.254.141:27960

:D thx

Post Reply