Page 4 of 9

Posted: Sun Oct 15, 2006 9:22 am
by -BH-HaVoK*
can someone show me what the inside of the omni-bot file should look like?
P.S. I'm using a linux server.

Posted: Mon Oct 16, 2006 1:35 am
by [FL]Blindman
open the gz file or whatever you dloaded, thats the file structure.
there will be 2 folders,omni-bot and omnibot.They are not the same, nor are they interchangeable.

Posted: Tue Oct 17, 2006 1:55 am
by -BH-HaVoK*
yeah i got that, do I just upload them both? I altered the et_autoexec already...

Posted: Tue Oct 17, 2006 5:34 am
by SupremeBeing
yes you just upload them both alongside etmain.

Re: I'm going to shoot myself

Posted: Wed Oct 18, 2006 11:29 pm
by thefloppy1
-BH-HaVoK* wrote:Ok, i've followed the instructions, I think. I downloaded Omni-Bots .52, extracted it. uploaded the "omni-bot" folder to my root directory. Now I've got nothing, not /rcon password bot help or addbot, nothing. I've gone in and changed the et_autoexec to set min/max bots, still nothing. It just says it can't find the omnibot_et.so file in a whole slew of directories...
This is the error message I get in console
Please help
I am having the same trouble, but I also noticed that I don't seem to have libstdc++5 I got the librarys and it now works.

CHANGES ET.xpm
credits.txt EULA_Wolfenstein_Enemy_Territory.txt
Docs hom
docs_changelog.txt install.de.txt
et_changelog.txt install.en.txt
etded.x86 jaymod
etmain jaymod.cfg
etpub omnibot
etpub_changelog.txt omni-bot
etpub_client-20051230.pk3 Omni-Bot Linux 0.52 STABLE.zip
etserver.log openurl.sh
et.x86 shrubbot.cfg


directorys that I have are above.

Posted: Thu Oct 19, 2006 2:38 am
by [FL]Blindman
uploaded the "omni-bot" folder to my root directory
?
root as in root or root as in your root install directory?

Posted: Thu Oct 19, 2006 12:33 pm
by SupremeBeing
root installation.

Posted: Sat Nov 04, 2006 11:06 am
by Widomakr
Maybe this will help some folks.
When I downloaded and installed omni-bot I noticed that inside the "nav" folder the two files in there were ".zip" these should be renamed to ".pk3"... I guess being I have winzip installed it changed them to .zip by default???

Posted: Sat Nov 04, 2006 11:38 am
by [FL]Blindman
no,zip is right for those.

Posted: Thu Nov 09, 2006 12:40 am
by ItsOnMyToDoList
Ok, totally new to most of this... so deal with me ok? I've done those steps and I get the error "No navigation file loaded, unable to add bots" when I try the bot addbot through the console. However, I have those nav files from C:\Program Files\Omni-Bot\et\nav\et_custom_wps.zip .... Can someone point this n00b in the right direction?

Posted: Thu Nov 09, 2006 2:13 am
by [FL]Blindman
Server isnt finding the nav file, for whatever reason. Also, it is not necessary to unzip those files.

Posted: Thu Jan 04, 2007 10:36 am
by JBRAA
If I call a vote to kick a player, and there are bots on the server, how will the vote work?

If the vote requires 51% to pass will the bots be included in the "100%" of players?

Posted: Fri Jan 05, 2007 12:20 pm
by [FL]Blindman
not really sure, on local servers, you cant kick bot like that because you get 'cannot kick server host' message',havent tried it on a normal server.

Posted: Fri Jan 05, 2007 1:05 pm
by JBRAA
No I dont want to kick a bot.

If a vote needs 51% of the players, if you have 50% bots on the server, then a vote can never pass?

Or are bots not included in the "players" when the vote looks for amount of procent that voted.

Posted: Fri Jan 05, 2007 1:43 pm
by [FL]Blindman
Youd have to ask jay or Mr I think. I don tuse vote kicking because it invariably degenerates into mass vote abuse.