Page 1 of 1

Forced Rate, maxpacket and timenudge

Posted: Mon Apr 11, 2011 3:36 am
by Bonbonpwn
How i can set forced rate, maxpackets and timenudge for my Jaymod server?
It's realy boring to teach every1 how to fix them.

:mrgreen:

Re: Forced Rate, maxpacket and timenudge

Posted: Mon Apr 11, 2011 7:23 am
by Destroy666
Actually, you can put forcecvar on using EnhancedMod. But there will be sv_cvar in one of the next Jaymod releases, as Jaybird said.

Re: Forced Rate, maxpacket and timenudge

Posted: Mon Apr 11, 2011 8:06 am
by jaybird
I'm just curious why you feel the need to mess with timenudge?

Re: Forced Rate, maxpacket and timenudge

Posted: Mon Apr 11, 2011 12:21 pm
by stealth
jaybird wrote:I'm just curious why you feel the need to mess with timenudge?
Effects how ping looks on the scoreboard + some players appear to warp with negative values.

Re: Forced Rate, maxpacket and timenudge

Posted: Mon Apr 11, 2011 1:24 pm
by jaybird
If anything, I would force cl_timenudge to 0. There's no need to use it with antilag.

Re: Forced Rate, maxpacket and timenudge

Posted: Mon Apr 11, 2011 1:56 pm
by stealth
jaybird wrote:If anything, I would force cl_timenudge to 0. There's no need to use it with antilag.
isn't that what he meant?

Re: Forced Rate, maxpacket and timenudge

Posted: Mon Apr 11, 2011 2:05 pm
by jaybird
I figured he meant tweak it, since the default is 0.

Re: Forced Rate, maxpacket and timenudge

Posted: Mon Apr 11, 2011 5:24 pm
by tjimboo
I would force cl_timenudge to 0. There's no need to use it with antilag.
thats what i always been saying since i read ur post 4 years ago about just this :)

Re: Forced Rate, maxpacket and timenudge

Posted: Mon Apr 11, 2011 11:54 pm
by Bonbonpwn
It's realy boring when i say ppl to fix their timenudge to 0 and answer is: "What timenudge?" Usualy there is least 1 who have like
-20 timenudge, or something like that.
Samething whit rate and maxpackets.